Si të bësh blerje online te Botimet Toena?

Në www.toena.al të ofrohet një gamë e gjerë titujsh shqip e të huaj që Botimet Toena sjell tashmë prej vitesh. Pasi të përzgjedhësh librin që dëshiron, shtoje atë në shportë, ku mund të shikosh totalin e porosisë së kryer. Më tej kliko në seksionin Përfundo blerjen dhe shto të gjitha të dhënat tua për të përfunduar porosinë. Zgjidh opsionin më të përshtatshëm për të paguar porosinë tënde: Ti mund të kryesh pagesën Cash në momentin e marrjes së porosisë, ose nëpërmjet kartës së debitit/kreditit Pay Pal.