Çfarë është e-book?

E-book (libri elektronik) është një libër në format digjital që mund ta lexoni në pajisje elektonike (Pc, tablet, smartphone, e-reader).

Si mund të përfitoni një libër e-book?

Për të përfituar një libër e-book, duhet të shkoni tek seksioni E-book edhe duhet të shtoni në shportë librin e- book që dëshironi të lexoni. Pasi përfundoni blerjen me paypal ose me kartë krediti/debiti, nëse blerja rezulton e sukseshme, website të mundëson dërgimin tek faqja e të gjitha blerjeve e-book që ju keni kryer. Prej aty klikoni librin që dëshironi të lexoni.

*Libri e-book lexohet vetëm në këtë website dhe nuk është e mundur shkarkimi i tij.

Kujdes: Libri në e-book mund të lexohet vetë nga një lexues njëkohësisht. Nëse account-i juaj hapet nga disa user në të njejtën kohë për leximin e një libri e-book, mund t’ju ndodhi që account-i juaj të bllokohet.