Divorci

Përballë divorcit, asnjë pyetje nga fëmijët nuk është e parëndësishme.
Fëmijët “vuajnë në heshtje”, ose edhe duke u bërë të zhurmshëm, në këtë mënyrë ata   shpresojnë të dëgjohen apo të vihen re nga prindërit e tyre, të cilët as dëgjojnë, as shikojnë! Përballë këtyre vështirësive, dok. Fanny Cohen Herlem iu tregon prindërve se si mund t’u   përgjigjen fëmijëve të tyre. Libër nga një specialiste që na tregon eksperiencën e saj.

Detajet rreth librit
Autori Fanny Cohen Herlem
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Mirela Skëndaj
Kategoria

Studime

Me temë shoqërore

Psikologji

Prindër dhe fëmijë

Refleksione

Numri i faqeve 96
Data e botimit Qershor 2021
ISBN 9789928348005
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune