Të jetosh me lajmin, të rrezikosh për të vërtetën

Gjithçka nisi 60 vite më parë. Nuk e di nëse ishte një ëndërr, apo ndjenjë që ngacmonte instinktin e zgjimit dhe më ushqente dëshirën për të mbërritur atje... Isha shumë i ri, dhe jo me shkollë gazetarie, por kj nuk do të më pengonte të ecja pa u ndalur në rrugën që më çoi atje, në dyert e këtij profesioni kaq të bukur. Gazetarët, në sytë e mi, ishin vetë ndershmëria dhe e vërteta, njerëz ku bashkohen vlerat me virtytin. Ishte kjo shtysa pse gazetaria u bë dhe mbeti, vokacioni i madh i jetës sime. Ndaj kurrë nuk kam dashur të jem tjetër veçse gazetar. Gjithnjë vetvetja, duke mos bërë, në asnjë rast, kompromis me të vërtetën.

Detajet rreth librit
Autori Panajot Zoto
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Politikë

Numri i faqeve 176
Data e botimit Qershor 2021
ISBN 9789928348135
Gjuha Shqipe
Libër fizik
700 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune