Akili i Sulit

Në këtë vend, mbi këta shkëmbinj ku janë shkruar epigrafet me gjak të rënësh në breza, na thërrasin shpirtrat e të parëve dhe dëgjohen zërat e përvajshëm të prindërve tanë...

“Jeta jonë është histori qëndrese, e mbushur me krisma pushkësh dhe plot këngë për heronjtë!”

Detajet rreth librit
Autori Panajot Zoto
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Roman

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 160
Data e botimit Prill 2024
ISBN 9789928817006
Gjuha Shqip
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune