PËR Lirinë, të Vërtetën dhe të Drejtën

Liria, e Vërteta dhe e Drejta janë Vlerat më të rëndësishme të Mendjes, të Jetës, të Shteti dhe të Kombit. Popullit, të sotmes dhe të ardhmes së tij, i shërbehet ndershëm, sa duhet e si duhet duke i njohur, duke i treguar, duke i pranuar, duke i vlerësuar, duke i mbrojtur dhe duke i trajtuar me mendje e me zemër këto Vlera.

Detajet rreth librit
Autori Rexhep Qosja
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Histori

Studime

Kujtime

Politikë

Numri i faqeve 324
Data e botimit Qershor 2024
ISBN 9789928817341
Gjuha Shqip
Libër fizik
3000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune