Midis krimeve dhe mirazheve

Libri mbart një vështrim personal dhe prej shkrimtari, në të cilin ndërthuren dëshmitë imediate me kujtimet dhe refleksionet për një të shkuar të afërme dhe mbi të ardhmen, ashtu si ai i ka ndier dhe përfytyruar.

Detajet rreth librit
Autori Besnik Mustafaj
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Bashkëkohorë

Ese

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 324
Data e botimit Maj 2009
ISBN 9789994315284
Gjuha Shqipe
Libër fizik
800 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune