Letra nga të vdekurit

Ky libër, përveç përsiatjeve, polemikave, prozave poetike dhe eseve me stil ironik ka edhe një varg hulumtimesh për poezinë dhe letërsinë në përgjithësi.

Detajet rreth librit
Autori Ali Podrimja
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Bashkëkohorë

Ese

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 192
Data e botimit Maj 2004
ISBN 99927-1-893-5
Gjuha Shqipe
Libër fizik
600 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune