Alkimisti

Ndodh që një herë në disa dekada të botohet një libër që ndryshon jetën e lexuesve të tij përgjithmonë. Në të përshkruhet një histori e shkëlqyer në thjeshtësinë dhe urtësinë e vet. Historia e bariut andaluzian, që guxoi të udhëtonte në kërkimi të një thesari.

Detajet rreth librit
Autori Paulo Coelho
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Nonda Varfi
Kategoria

Roman

Proza

Motivues

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 200
Data e botimit Shtator 2003
ISBN 99927-1-791-2
Gjuha Shqipe
Libër fizik
800 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune