Iriqi dhe gjembat

Kjo përrallë në vargje rrëfen për historitë dhe aventurat e iriqit.

Detajet rreth librit
Autori Ferhat Çakërri
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Përralla

Libra të ilustruar

6-8 vjeç

9-12 vjeç

Numri i faqeve 32
Data e botimit Shtator 2001
ISBN 99927-1-502-2
Gjuha Shqipe
Libër fizik
300 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune