Djali i keq që unë dua

Kiara, në vitin e fundit të liceut në Romë, është vajza klasike e mbarë. Historia e saj me Tomason, një djalë më i madh se ajo, mori fund në mënyrën më të keqe: e pasigurt, ajo nuk arrin t’i jepet plotësisht dhe ai e lë duke e poshtëruar në sy të shokëve të tij. Pak ditë më pas, Kiara njeh Çezaren: i gjatë, fizik atleti, flokë të zinj dhe sy të thellë e pak melankolik. Por Çezare është i rrezikshëm po aq sa edhe tërheqës. Në gjoks ka një tatuazh gjembash, që kapërthehen mes tyre, simbol i mbylljes së tij ndaj dashurisë.

Kiara tërhiqet prej tij, por kërkon edhe t’i qëndrojë larg. Edhe Çezare, i cili fsheh brenda tij plagë të vjetra, do të donte t’i qëndronte larg, por tundimi është mjaft i fortë. Fillon kështu një histori dashurie në sfondin e Romës, po aq mahnitëse sa edhe dashuria mes dy të rinjve.

Detajet rreth librit
Autori Giulia Besa
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Xhimi Lazri
Kategoria

Romancë

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Letërsi për adoleshentë

Numri i faqeve 320
Data e botimit Mars 2021
ISBN 9789928327963
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune