Djaloshi autik

ULËRIMË AUTIKE

Po sikur të bëje atë që do bëje

dihet do ngrija kupën e qiellit.

Ti e lodhura ime

do ta ngrija kupën e qiellit

për hir të mërzisë.

Asgjëja do mbijetonte në vendin tonë.

Ndodh “Oh Zoti im!”.

Lutja e lirisë,

dhe kur e dëgjoj ti bëhesh e artë.

E artë si hëna.

dhe transformohesh në mal.

Bëhesh shkëmb,

dhe ndodh që të kapërcej ty

dhe unë mbështes këmbën në mal,

dhe i fortë bëj “ngjitje”.

Detajet rreth librit
Autori Jamarbër Hoxha
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Letërsi shqipe

9-12 vjeç

Letërsi për adoleshentë

Numri i faqeve 80
Data e botimit Nëntor 2023
ISBN 9789928376947
Gjuha Shqip
Libër fizik
500 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune