Kjo ninullë

“Kjo ninullë”, është një libër që qëndron mbi të tjerët... Adoleshentët karizmatikë të Dessen-it janë garanci për të tërhequr vëmendjen e lexuesve, pasi shkrimtarja ka një nuhatje të përkryer për të kapur detajet e jetës së tyre.
GJITHÇKA ЁSHTЁ E QARTЁ PЁR TЁ.
Apo jo? Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me djemtë, Remi ka rregullat e saj.
Kurrë nuk i merr shumë seriozisht.
Kurrë nuk i lejon t’i thyejnë zemrën.
Dhe kurrë nuk lidhet me një muzikant.
Por një ditë, ajo takon Deksterin, dhe heq dorë nga rregullat e saj.
Ndoshta ka nisur të kuptojë pse janë shkruar gjithë ato këngë për dashurinë.

Detajet rreth librit
Autori Sarah Dessen
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Enkeleida Haxhinasto
Kategoria

Romancë

Roman

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Letërsi për adoleshentë

Numri i faqeve 368
Data e botimit Qershor 2017
ISBN 9789928235411
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune