Enciklopedia e kafshëve

Ky është një libër që duhet të jetë në bibliotekën e çdo fëmijë të moshës mbi 4 vjeç. Kjo enciklopedi e botuar në mënyrë cilësore, me ngjyra sjell të dhëna për të gjitha qeniet e gjalla që jetojnë në planetin tonë, duke ndihmuar në informimin dhe edukimin e fëmijëve tanë për qeniet që i rrethojnë.

Detajet rreth librit
Autori Grup autorësh
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Enciklopedi

Libra të ilustruar

3-5 vjeç

6-8 vjeç

9-12 vjeç

Libra për fëmijë

Numri i faqeve 189
Data e botimit Mars 2010
ISBN 9789994314751
Gjuha Shqipe
Libër fizik
2500 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune