Zonja me kamelie

Histori tepër e dhimbshme dhe romantike e Margaritës!

Ajo është një vajzë e zgjuar, zemërbardhë dhe tepër e bukur (një nga vajzat më të bukura në Paris), me prejardhje nga një shtresë e varfër. Margarita është e sëmurë me tuberkuloz dhe në spitalin ku kurohet njihet me Dukën, martohet dhe bën jetën e një zonje të madhe duke pritur e përcjellë dashnorët njëri pas tjetrit. Njëri nga ta është Armandi, njeri i shtresave të larta. Ata jetojnë çaste të bukura të një dashurie të pamundur, e cila mbyllet me lotët mbi fletët e librit Manon Lesko.

Detajet rreth librit
Autori Aleksandër Dyma i Biri
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Tajar Zavalani
Kategoria

Romancë

Roman

Klasikë

Me temë shoqërore

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Libra që u bënë film

Numri i faqeve 288
Data e botimit Mars 2020
ISBN 9789928277831
Gjuha Shqipe
Libër fizik
700 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune