Kolerë në kohë të dashurisë

“Kolerë në kohën e dashurisë” shënon romanin e katërt të autorit Namik Dokle, i cili pason tri vepra impresionuese, duke përvijuar sagën autoriale të dykohësisë dhe magjisë shkrimore. Libri ngre siparin e ndodhive, ku jeta dhe vdekja, me gjurmët jetësore dhe përthyerjen imagjinare, ofron një botë makabër të së djeshmes, e risemantizuar përmes ironisë intertekstuale, term i U. Eco. Një libër ku ndesh realitetin tronditës, të një kohe pa kohë, derdhur në një strukturë të beftë, që zbulon botën romanore, fatin e poetëve dhe të qenies, nëpërmjet narrativës së gjithëdijes, rrjedhës së ndërlikuar subjektore, si dhe një dialogimi tipizues dhe identifikues, që të josh për ta lexuar dhe rilexuar si shenjë estetike.

Detajet rreth librit
Autori Namik Dokle
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Roman

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 244
Data e botimit Nëntor 2021
ISBN 9789928327741
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1100 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune