Mundësia e vetme

Deri ku mund të shkosh, për të shpëtuar jetën e fëmijës tënd? Një mëngjes, Mark Sajdman, kirurg plastik në një nga rrethinat e Nju-Jorkut, gjendet në shtëpinë e tij kur, papritur, gjithçka errësohet. Ai përmendet në shtratin e një spitali pas dymbëdhjetë ditësh në koma. Një polic e njofton se është qëlluar me armë nga pas, gruaja e tij, Monika, është gjendur e vrarë në shtëpinë e tyre, si pasojë e këtij agresioni. Çfarë ndodhi atë mëngjes? Ku është Tara, vajza e tij gjashtëmuajshe? A është akoma gjallë pas dymbëdhjetë ditësh? Këto dilema duhet të zgjidhë Marku me ndihmën e miqve të tij dhe dashurisë së tij të hershme, Rejçel Millz, ish-agjente e FBI-së

Detajet rreth librit
Autori Harlan Coben
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Gjergji Kaftani
Kategoria

Roman

Thriller

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 544
Data e botimit Nëntor 2021
ISBN 9789928348241
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1600 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune