Olivia

Olivia ishte ende vogëlushe kur policët arrestuan babanë e saj dhe e futën në burg. Njëri prej tyre ndjeu keqardhje për të dhe e birësoi. Për hatrin e tij u shndërrua në një engjëll drejtësie, u bë edhe ajo police. Në sytë e Andonit ndeshi dashurinë. Atë të fortën, gjithëpërfshirësen. Derisa u përball me sekretet e fshehura të jetës së saj, por edhe me Eleanën dhe maninë e saj hakmarrëse. Dhe atëherë e akuzuan për vrasje!
Mos vallë ekzistojnë të vërteta të pamëshirshme, që nuk duhet të thuhen? Mos janë më të parapëlqyeshme gënjeshtrat? Dhe, a është vallë dashuria, udhëtimi ynë i vetëm i vërtetë?
Detajet rreth librit
Autori Rena Rossi-Zairi
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Vita Zera
Kategoria

Romancë

Roman

Bashkëkohorë

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 600
Data e botimit Qershor 2022
ISBN 9789928348845
Gjuha Shqip
Libër fizik
1200 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune