Udhëtim në Venecie

Udhëtim në Venecie, apo udhëtim me Venecian?
Manja, Ifigjenia dhe Penelopi aty gjenin strehë sa herë që në jetën e tyre vinte një ndryshim i papritur apo një ngjarje e pakëndshme. Në atë sallon, që ngjante si i një tjetër epoke, të ulura nëpër kolltukë të larë me ar, pinin çaj me filxhanë prej porcelani dhe, së bashku me Venecian e tyre të dashur, udhëtonin me mend në Qytetin e Dozhëve…
Atëherë çdo gjë dukej më e lehtë. Zemrat hapeshin, buzët flisnin dhe sytë lotonin…
Në kanalet e thella të shpirtit të saj, Venecia flakte ato që i lëndonin, dhe sillte flladin në jetën e tyre…
Qyteti, apo gruaja?
E ç’rëndësi ka?
Udhëtimi për në Venecia i përhershëm, plot trazira dhe surpriza.
Kryesisht plot magji…

Detajet rreth librit
Autori Lena Manda
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Albina Pulla
Kategoria

Romancë

Roman

Bashkëkohorë

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 608
Data e botimit Korrik 2022
ISBN 9789928376039
Gjuha Shqip
Libër fizik
1200 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune