Ajo dhe ai

Një sajt takimesh i ka bërë bashkë.

Nuk u bënë të dashur, por miq.

Dhe mendojnë të mbeten të tillë…

Ajo është aktore. Ai shkrimtar.

Ajo quhet Mia. Ai Pol.

Ajo është angleze. Ai amerikan.

Ajo fshihet në Monmartrë. Ai jeton në Mare.

Ajo është shumë e suksesshme. Ai jo tamam.

Ajo, madje, është një yll kinemaje. Por ai nuk e di.

Ajo ndihet vetëm. Edhe ai.

Ai e bën për të qeshur. Ajo bën shumë gafa.

Ajo nuk duhet të bjerë në dashuri. As ai.

Në këtë roman Marc Levy na tërheq në një histori dashurie të parezistueshme dhe të

paparashikueshme.

Detajet rreth librit
Autori Marc Levy
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Adriana Gjika
Kategoria

Romancë

Roman

Sentimentalë

Letërsi e huaj

Libra të rinj

Numri i faqeve 352
Data e botimit Shtator 2020
ISBN 9789928277817
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune