Vdekja e një bote

“Vdekja e një bote” është një vëllim me tregime dhe skica i autorit Panajot Zoto. Përmban 24 të tilla, në të cilat trajtohen çështje dhe problematika të ndryshme, karaktere të shumta njerëzore, ku fatet e gjithsecilit vihen përballë realitetit të kohës. I gjithë vëllimi është i shkruar me një stil unik, gjuhë të thjeshtë, në mënyrë që historitë dhe ngjarjet e trajtuara në libër të mbërrijnë sa më lehtë te lexuesi.

Detajet rreth librit
Autori Panajot Zoto
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Tregime

Skica

Numri i faqeve 160
Data e botimit Nëntor 2022
ISBN 9789928348739
Gjuha Shqip
Libër fizik
700 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune