Kush e hëngri akulloren

Kush e hëngri akulloren?

Na ish në pyll

një ëmbëltore,

bënte shurup

dhe akullore

me manaferra

me copa borë;

...Eh, sa të mira!...

Të gjithë që vinin,

buzët lëpinin...

Detajet rreth librit
Autori Tasim Gjokutaj
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Vjersha

6-8 vjeç

9-12 vjeç

Libra për fëmijë

Numri i faqeve 128
Data e botimit Janar 2014
ISBN 9789928327222
Gjuha Shqip
Libër fizik
400 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune