Ogur nga qielli, Dani Braun

Danika Brauni e di çfarë kërkon: suksesin profesional, famën akademike si dhe vajtjen rastësore në shtrat me dikë që të shkarkojë trysninë e akumuluar në udhën aspak të lehtë të karrierës. Dani i kërkon universit të përkryerin mik, të cilin ta ketë njëherazi edhe shok shtrati - dikë që ia kupton dobësinë dhe që di të sillet në dhomën e gjumit. Kur roja e sigurisë, i lektisuri Zafir Ansari, e shpëton Danin gjatë një manovre sigurie, që shkon keq në vendin e punës, mund të thuhet se erdhi dhe shenja që pritej: Danit, studentes doktorante dhe Zafit, ish-lojtarit të ragbisë, ua ka shkruar fati të shkojnë në shtrat bashkë. Por para se ajo të mund ta shpjegojë këtë fakt, një video e atij akti heroik përhapet si virozë në rrjet. Tanimë, gjysma e internetit po shpërndan #DrRugbae dhe Zafi i lutet Danit t’u mbajë ison ndjekësve. Plani i Danit është i thjeshtë: në publik të hiqet sikur po jeton një marrëdhënie dashurore, kurse në prapaskenë të joshë Zafin. Por ç’e do që noprani Zaf ka qëlluar romantik i fshehtë e i pashpresë, ndaj i vë vetes detyrë të korruptojë pragmatizmin e ftohtë si gur të Danit. Pa kaluar shumë kohë e çliron nga frika e saj. Papritur, vajtja e lehtë në shtrat, që ëndërronte Dani, bëhet më e ndërlikuar edhe se teza e doktoraturës.

Detajet rreth librit
Autori Talia Hibbert
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Gjergji Kaftani
Kategoria

Romancë

Roman

Bashkëkohorë

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 440
Data e botimit Nëntor 2023
ISBN 9789928376848
Gjuha Shqip
Libër fizik
1600 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune