Lëvizja e vetëvrasjes

Athina përballet me lockdown-e të njëpasnjëshme. Shoqëria  ndahet e përçahet, përplasjet shtohen. Oficeri i policisë, Haritos, zhytet përsëri në të thella. I duhet të zgjidhë dy enigma, të cilat nuk duket se kanë lidhje midis tyre: një sërë vetëvrasjesh, por edhe një numër vrasjesh të mjekëve. Dhe, sikur të mos mjaftonin të gjitha këto, i duhet të përballet me pasojat e gjendjes së pandemisë tek anëtarët e familjes së vet. “Lëvizja e vetëvrasjes” është një roman i shkrimtarit të njohur ndërkombëtarisht Petros Markaris, me temë pandeminë, hendekun midis brezave dhe pikëpamjeve të tyre, por edhe përplasjen midis vetësakrificës me dhunën dhe krimin.

Detajet rreth librit
Autori Petros Markaris
Shtëpia botuese Botimet Toena
Përkthyesi Kristo Pulla
Kategoria

Roman

Thriller

Mister

Policorë

Letërsi e huaj

Numri i faqeve 288
Data e botimit Dhjetor 2023
ISBN 9789928376985
Gjuha Shqip
Libër fizik
1100 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune