Shitësja e ëmbëlsirave

“Shitësja e ëmbëlsirave” mund të konsiderohet një roman që zbulon në mënyrë të prekshme dhe të thellë të gjitha ndjenjat, vuajtjet dhe gëzimet e një gruaje që përballet me jetën, duke shfaqur fuqinë dhe këmbënguljen për të vazhduar udhëtimin, për të krijuar të nesërmen e jetës, ku emocionet dhe dashuria janë kambana që ngjall kureshtjen, që prek zemrën dhe mendjen e lexuesit në mënyrë të pashmangshme.

Detajet rreth librit
Autori Suela Armata (Cenolli)
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Roman

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 208
Data e botimit Shkurt 2024
ISBN 9789928817020
Gjuha Shqip
Libër fizik
1600 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune