Shekulli i Pajtimit

Kujtesa e një poeti
Ndrit si qielli me yje,
Muzat e çasti fatlumë
Sikur marrin rreze në lumë.
Rrezet e diellit i ngrohin
Ëmbël i përkëdhelin dhe i jetësojnë.
Kur para pasqyrës krihen
Seç këndojnë dhe për larg nxitojnë,
Të çajnë shtigjeve të jetës.
  

Detajet rreth librit
Autori Sadulla Zendeli - Daja
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Poezi

Studime

Kujtime

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 352
Data e botimit Maj 2019
ISBN 9789928277572
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1500 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune