Auvernamon (Lulëkuqja)

Hasen në këto vargje një mori ndjesish që, me gjasë, do ta kredhin lexuesin empatik në një gjendje shpirtërore naive në dukje, por të aftë për t’i krijuar atij ndjesi që mund ta çojnë drejt një përjetimi befasues. I tendosur midis frikës dhe sigurisë, fobisë dhe mrekullisë, trishtimit dhe gëzimit, ditës dhe natës, errësirës dhe dritës, heshtjes dhe zërave, mbylljes brenda në shtëpi dhe daljes jashtë mureve të saj, Jamarbëri kërkon dhe lufton për të kuptuar “pse”-në e gjërave, “pse”-në e marrëdhënieve të tij me njerëzit cilëtdo e kudo qofshin ata.


Edmond Tupja

Detajet rreth librit
Autori Jamarbër Hoxha
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Poezi

Motivues

Prindër dhe fëmijë

Letërsi shqipe

Libra për fëmijë

Refleksione

Numri i faqeve 128
Data e botimit Maj 2021
ISBN 9789928348197
Gjuha Shqipe
Libër fizik
500 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune