Iluzione në sirtar - kopertinë speciale

Një autoportret origjinal dhe i sinqertë i Kongolit, i cili u kthehet disa episodeve nga më të rëndësishmet dhe më traumatiket në jetën e tij. Ai kërkon të shohë thellë në vetvete, për t’i bërë më të kuptueshëm librat e tij.

Detajet rreth librit
Autori Fatos Kongoli
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Roman

Letërsi shqipe

Numri i faqeve 372
Data e botimit Janar 2024
ISBN 9789928817068
Gjuha Shqip
Libër fizik
1500 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune